+32 (0) 498 81 05 90
WhatsApp

Verkoop van steigers in herve

De beste steiger voor uw bouwproject

Verschillende soorten steigers worden gebruikt voor woningbouw, binnen- en buitenschilderwerk, dakbedekking of renovatie. Bouwers of doe-het-zelvers worden echter snel overweldigd door het onderwerp steigers. Welke steiger heb ik nodig? Waar kan ik steigers kopen in Herve? Kopen of huren? Wat kost een steiger in Herve?

Als u steigers wilt kopen in Herve, klik dan op onderstaande knop om ons assortiment steigers te bekijken of neem contact met ons op voor meer specifieke verzoeken.

Steigerverkoop in Herve

Waar in Herve steigers kopen voor zijn werk?

Eerst moet u bepalen welk type huis u gaat bouwen. Afmetingen van gebouwen zijn ook vereist.

Voor vrijstaande woningen, twee-onder-een-kapwoningen etc. heeft u gevelsteigers nodig. Gevelsteigers zijn niet alleen nodig voor metselwerk en het bouwen van dragende muren van het huis, maar ook voor dakdekkers, timmerlieden, stukadoors, schilders, elektriciens, etc.

Bij de keuze van een leverancier van steigers uit Herve moeten bouwers dus bijzondere aandacht besteden aan ervaring en veiligheid. Voor werkzaamheden binnenshuis, bijvoorbeeld schilder- of elektrawerkzaamheden, adviseren wij een rolsteiger (ook wel rolsteiger genoemd).

Wat is gevelsteiger?

Zoals de naam al doet vermoeden, wordt een gevelsteiger op de gevel van een huis geplaatst en met steigerankers aan de gevel van het huis bevestigd om omvallen te voorkomen.

Een gevelsteiger is ook uit te breiden tot een veiligheidssteiger voor bijvoorbeeld werkzaamheden op het dak. Heeft u een veiligheidssteiger nodig voor dak-, loodgieters- of timmerwerk? Ga dan naar de website www.echafaudage-verviers.be

Wat is een rolsteiger of een rolsteiger?

Een rolsteiger is een rolsteiger. U kunt deze steigers zowel binnen als buiten gebruiken. Het voordeel is dat ze zonder gereedschap gemonteerd kunnen worden. In sommige gevallen kan een rolsteiger ook door één persoon worden geplaatst. (Wij vestigen de aandacht op het feit dat de montage- en bedieningsinstructies van de fabrikant van de rolsteiger in acht moeten worden genomen).

Er zijn verschillende configuraties van rolsteigers van verschillende steigerfabrikanten: brede steiger van 1,50 m x 2,85 m of smal van 0,75 m x 2,85 m, vouwsteiger of rolsteiger Herve van 0,75 m x 1,80 m, enz.

Fabrikanten en leveranciers bieden je steeds de perfecte Herve rolsteiger voor al je jobs.

Kopen of huren?

Veel mensen stellen zichzelf deze vraag. Om te berekenen of het de moeite waard is om een ​​steiger uit Herve te kopen, moet u immers weten hoe lang u deze nodig zult hebben.

Voor snelle klussen aan de woning, zoals het schilderen van de gevel of het vervangen van de dakgoot, kan het beter zijn om de steiger te huren.

Als u meerdere werken wilt uitvoeren, bijvoorbeeld een nieuw gebouw wilt oprichten of een oud gebouw wilt renoveren, en daar de tijd voor wilt nemen, raden wij u aan om te kopen. Zo staat u niet onder druk en hoeft u geen onnodige kosten te betalen voor bijvoorbeeld langdurige immobilisatie ter plaatse.

Vraagt ​​u zich af waar u Herve steigers kunt kopen? Neem dan contact met ons op!

Bovenaan de pagina