+32 (0) 498 81 05 90
WhatsApp

Steigerverkoop bij zonsopgang

Als uw bouwbedrijf, niet ver van Aubel gevestigd, vaak installatie- of onderhoudswerken uitvoert aan gevels (schuren, voegen plaatsen, schrapen, enz.). Taken waarbij het vaak gaat om veel verdiepingen die op hoogte gedaan moeten worden, of waarbij je telkens een steigerverhuurbedrijf moet inschakelen.

Verhuringen waar je op den duur moe van wordt, vooral door de onvoorspelbare tarieven en die op het einde van het jaar vaak heel zwaar wegen op de portemonnee van je KMO! In tegenstelling tot wat je altijd dacht: je eigen steiger kopen wordt duurder dan huren!

Nou nee, zeker niet op de lange termijn! Bij Echafaudage Aubel worden de meest concurrerende prijzen op het gebied van steigers toegepast, voor meer details blijf tot het einde van het artikel.

Een online offerte op maat!

Alvorens over de offerte te praten, is het erg nuttig om wat te praten over de kwaliteit van het bedrijf Echafaudage Aubel; deze laatste is opgericht door een ondernemer die een referentie wilde zijn op het gebied van steigerbouw, een bedrijf dat altijd de kwaliteit van de dienstverlening bevordert door een team van professionals tot uw dienst te stellen, te beginnen met de expert die het pand komt inspecteren voor de start van uw werk, om de meest geschikte keuze van steigers voor uw site aan te bevelen.

Dit alles terwijl de nabijheid wordt bevorderd om u zo snel mogelijk van dienst te zijn, met de meest concurrerende prijzen die u in de regio Aubel zult vinden; geoptimaliseerde tarieven dankzij het gebruiksvriendelijke online offertesysteem, dat is ontworpen om met praktisch elk detail rekening te houden, ook of het metselwerk is of gewoon opnieuw voegen.

Vergeet niet dat andere aspecten van invloed kunnen zijn op de prijs, aangezien een rolsteiger waarschijnlijk meer zal kosten dan een vaste steiger en een aluminium steiger meer zal kosten dan een standaard stalen steiger.

Een product dat voldoet aan de normen EN-12810 en EN-12811, tevreden klanten

Steigers Aubel heeft de eed afgelegd om steigers van hoge kwaliteit te leveren, die niet alleen het onderhoud van de steigerconstructie gedurende de hele duur van het werk garandeert, maar ook de veiligheid van het personeel dat erop werkt, aangezien de Aubel-steiger gecertificeerd is volgens Normen EN-12810 en EN-12811. Om de veiligheid van de werknemers ter plaatse beter te garanderen. Echafaudage Aubel biedt veiligheidsaccessoires zoals dekzeilen en netten.

De soorten steigers aangeboden door Echafaudage Aubel diversifiëren steeds meer naarmate het bedrijf groeit, er zijn ook steigers voor binnenwerk beschikbaar, evenals vouwsteigers voor schilderen op lage hoogte.

Kiest u voor steigers van Aubel, dan weet u zeker dat u steigers heeft gekocht tegen een concurrerende prijs en voldoet aan de Europese normen EN-12810 en EN-12811, terwijl u profiteert van een snelle levering, zowel in Aubel als in andere steden van Wallonië.< /p>

Bovenaan de pagina