+32 (0) 498 81 05 90
WhatsApp

Steigerverkoop te eupen

Waar steigers kopen in Eupen?

Als u in en rond Eupen woont en regelmatig steigers nodig heeft, voor een project van meerdere maanden of voor meerdere bouw- of renovatieprojecten, kan de aankoop van een steiger een betere langetermijninvestering zijn dan huren.

p>

Alleen is het belangrijk om uw steiger zorgvuldig uit te kiezen, en voor het kopen van een steiger op maat moet u zich wenden tot een betrouwbaar bedrijf dat rekening kan houden met al uw eisen en veiligheidsaspecten.

Voor uw aankopen kunt u rekenen op Échafaudage Eupen: ons bedrijf verkoopt, in de stad Eupen maar ook in heel Wallonië, kwaliteitssteigers tegen een onverslaanbare prijs voor al uw residentiële of commerciële projecten!

Steigers die voldoen aan uw wensen

Échafaudage Eupen en zijn team, bestaande uit ervaren professionals, bieden u steigers in alle soorten en maten, tegen de beste prijs.

U beschikt over verschillende formules die overeenkomen met al uw projecten, van de kleinste verstelbare modellen, bedoeld voor kleine muren, tot grote aluminium constructies met vaste hoogte, en dat alles terwijl ze van superieure kwaliteit zijn!

De teams staan ​​tot uw beschikking om u te begeleiden naar de formules en steigers die het best bij uw behoeften passen.

Structuren van hoge kwaliteit

Door uw steiger bij Échafaudage Eupen te kopen, weet u zeker dat u koopt bij een bedrijf dat enkel kwaliteitsconstructies aanbiedt en zich inzet om u de best mogelijke service te bieden.

Of het nu voor, tijdens of na uw aankoop is, ons team van professionals staat tot uw beschikking om naar u te luisteren en u te ondersteunen, zodat u zich geen andere zorgen hoeft te maken dan de succesvolle afronding van uw werk. Dit alles terwijl u apparatuur aanbiedt tegen de juiste prijs, zonder in te leveren op kwaliteit.

Elke structuur is gecertificeerd EN-12810 en EN-12811 NORMEN, streng geselecteerd, voldoet aan alle veiligheidsvoorschriften en voldoet aan alle huidige normen. Zo garandeert Échafaudage Eupen een veilige werkomgeving voor al uw teams.

Een team tot uw dienst

Naast het garanderen van de aankoop van steigers aan een aantrekkelijke prijs, biedt Steigerbouw Eupen verschillende diensten aan om u te begeleiden bij uw aankoop.

Onder hen kunt u rekenen op de levering en montage van uw steiger: als het voor u onmogelijk is om uw structuur te vervoeren als onderdeel van uw project, zorgen ervaren vakmensen ervoor dat dit gratis voor u gebeurt. , levering en montage zowel in Eupen als in de rest van Wallonië, indien nodig zelfs op afgelegen en afgelegen locaties.

Wacht niet langer en neem contact op met onze teams voor meer informatie.

U kunt ook direct online de geschatte prijs van uw steiger berekenen, en dat alles in slechts een paar klikken dankzij de offertecalculator.

Bovenaan de pagina