+32 (0) 498 81 05 90
WhatsApp

Verhuur van steigers met drie bruggen

Dat Trois-Ponts een van de hoogste plaatsen van België is, wil niet zeggen dat je niet nog hoger kunt! Word met onze steigermodellen van topkwaliteit het hoogste punt van de Hoge Venen.

Steigers tegen scherpe prijzen: maak de slimme keuze!

Van goedkope steigers hebben wij ons handelsmerk gemaakt. Of u nu op zoek bent naar een kleine goedkope steiger voor een gevelrenovatie of een 6 meter hoge steiger voor een metselwerk, wij zijn de partner die u zoekt.

Hoe steigers aanbieden tegen een scherpe prijs met de beste prijs-kwaliteitverhouding? Simpelweg met een win-win bedrijfscultuur. Wij zijn een lokaal bedrijf dicht bij Trois-Ponts en respect voor onze klanten en partners is onze topprioriteit. Dit vraagt ​​dan ook om het aanbieden van steigers tegen een goede prijs, goed advies en snelheid.

Dus zelfs als u van plan bent om de gedraaide klokkentoren van de kerk Saint-Michel de Trois-Ponts van dichtbij te bekijken, brengen onze structuren u er veilig naartoe.

De beste steiger: de combinatie van veiligheid en betrouwbaarheid

Wilt u een stenen gevel renoveren, schuren, opnieuw schilderen of zelfs de zichtbare balken van een kozijn aankleden? Dan zijn onze zelfstabiliserende buissteigers uw oplossing. Wij leveren u de beste steigerbouwers voor kwaliteitsadvies dat zo goed mogelijk aansluit bij uw wensen.

We passen beugels en beugels aan de bijzonderheden van het element waaraan u werkt aan. We voegen plinten en leuningen toe aan onze steigers die stabiel werken in alle veiligheid garanderen. Met onze steigers geen vallende gereedschappen meer of de angst voor een onbalans. Daarom zijn onze dienbladen antislip.

Uw veiligheid is onze prioriteit! Daarom bieden wij alleen kwaliteitssteigers aan.

Steigermodellen van topkwaliteit

Onze stalen of aluminium steigers zijn gemaakt van de beste materialen. Na elk gebruik gecontroleerd door onze teams, wordt een verzwakt of beschadigd onderdeel systematisch vervangen, van de boutverbinding tot de kraag.

Aluminium steigers

Perfect geschikt voor gevelrenovatie, door zijn lichtheid zeer gemakkelijk te hanteren. Zelfs goedkoper dan stalen steigers, het is het perfecte compromis voor werk door particulieren en kleine budgetten.

Omdat de weerstand van elk platform 250 kilo is, is het niet geschikt voor locaties met een grote hoeveelheid apparatuur. Dan geven wij de voorkeur aan stalen steigers.

Bij twijfel zijn we er om je te adviseren via het contactformulier of de online chat rechtsonder in je scherm.

Stalen steigers

Onze stalen steigers zijn oersterk. Elke plaat kan een last van 450 kilo dragen, zodat u met een gerust hart zware apparatuur kunt monteren.

De behandeling van de onderdelen in de fabriek door thermisch verzinken voorkomt elk risico op corrosie en verbetert de algehele weerstand van de steiger.

Wanneer u een bouwplaats voor langere of kortere tijd moet uitvoeren, is een stalen steiger de constructie die u nodig heeft.

Dus stop met je af te vragen waar je steigers kunt huren in Trois-Ponts, je hebt het juiste bedrijf voor jou gevonden. Met onze gebruiksvriendelijke, vrijblijvende online offertecalculator (a href: https://www.echafaudage-verviers.be/devis) weet je meteen de kostprijs van een huur, inclusief levering en montage.

Heeft u nog vragen over onze structuren? Bezoek onze diensten of neem contact met ons op!

Bovenaan de pagina