+32 (0) 498 81 05 90
WhatsApp

Steigerverkoop in sprimont

Waar steigers kopen in Sprimont?

Voert u werken en projecten uit in de stad Sprimont? Werk je voor een bouwbedrijf? In dit geval komt het gebruik van steigers zeker zeer frequent voor en is het een echte werkondersteuning voor uw medewerkers of voor uzelf.

Als uw project langer dan 8 weken duurt, of als u meerdere specifieke projecten van hetzelfde type heeft, is steiger kopen qua kosten en mogelijkheden veel praktischer en interessanter dan huren.

De directe aankoop van steigers vereist dat er rekening wordt gehouden met verschillende criteria en aspecten: u moet een steiger kunnen kopen tegen een redelijke prijs, maar die van uitstekende kwaliteit is en voldoet aan de normen EN-12810 en EN-12811, en zodat overeenkomen met de behoeften van het werk dat u moet ondernemen. Niet makkelijk ineens om een ​​geschikte steiger te vinden.

Gelukkig is er Sprimont Steigers: of je nu werkt als timmerman, metselaar, schilder, op bouwplaatsen of in de bouw, of je nu onderhoud, renovatie of handwerk doet, vind een ruime keuze aan constructies en koop steigers tegen een aantrekkelijke, veilige prijs van topkwaliteit, in Sprimont maar ook in heel Wallonië!

Diverse steigers

Bij Échafaudage Sprimont zijn we ervan overtuigd dat elk project zijn eigen bijzonderheden heeft en de beste uitrusting nodig heeft die het beste beantwoordt aan zijn omvang en eisen.

Daarom hebben we een zeer ruime keuze aan steigers, in alle maten, alle afmetingen en alle soorten, om aan de behoeften van uw werk te voldoen, en dat alles tegen een betaalbare prijs.

Heeft u een aluminium constructie nodig die licht en gemakkelijk te verplaatsen is? Een sterkere stalen steiger om materialen zoals beton op te bergen? Een kleine maat of een grotere maat? Rolsteiger of telescoopsteiger? Een veelzijdige en verstelbare steiger of een steiger met een specifieke configuratie? Voor muren of daken, of zelfs op maat gemaakt voor een bepaald project? We hebben alles wat je nodig hebt en nog veel meer bij Échafaudage Sprimont!

Ons team biedt u graag de formule aan die aan uw behoeften voldoet tegen de beste prijs.

Met betrouwbaarheid en kwaliteit

Met Échafaudage Sprimont profiteert u van de beste prijs-kwaliteitverhouding voor uw steigers en vertrouwt u op gekwalificeerde professionals met jarenlange ervaring in het veld.

Koop steigers van hoge kwaliteit, zorgvuldig geselecteerd door onze teams en in overeenstemming met alle EN-12810- en EN-12811-veiligheidsnormen, om een ​​veilige werkplek voor uw hele team te garanderen.

Profiteer van een gekwalificeerd team, tot uw dienst en klaar om u te ondersteunen tijdens uw aankoop. Als u uw steiger niet zelf kunt monteren of vervoeren, bieden wij een leverings- en montageservice in Sprimont en in heel Wallonië, ook in afgelegen of industriële gebieden.

meer informatie, neem direct contact met ons op en bereken online de prijsopgave voor uw steiger

Bovenaan de pagina