+32 (0) 498 81 05 90
WhatsApp

Spa steigerverkoop

Tips voor het kopen van steigers in Spa

Kleine klusjes in huis en tuin, zoals het schoonmaken of vervangen van dakpanelen of het opnieuw installeren van luiken, zijn een van de meest complexe taken waar een huiseigenaar ooit mee te maken krijgt.

Meestal worden deze kleine klusjes privé gedaan en vergen ze niet veel moeite. Voor dit soort bouwplaatsen op gebouwen is het huren van steigers een goed idee. Het gaat tenslotte om eenmalige behoeften. Maar voor bouwprofessionals ligt de situatie heel anders. Voor hen is steiger kopen bijna altijd een goedkoper alternatief voor huren.

Steigers kopen in Spa: de voordelen van een eigen uitrusting

Naast het vanzelfsprekende voordeel dat u geen huurkosten hoeft te betalen, biedt het kopen van uw eigen steiger nog een aantal andere voordelen die het vermelden waard zijn: een steiger van hoge kwaliteit is een veilige investering. Het vinden van een koper om het door te verkopen is inderdaad niet ingewikkeld, zelfs jaren later, vanwege zijn robuustheid. Regelmatig onderhoud is natuurlijk een verplichte voorwaarde.

Voor degenen die hebben besloten om steigers in Spa te kopen, is er ook het voordeel dat ze de kosten voor onderhouds- en onderhoudswerkzaamheden of de hosting van hardware kunnen verminderen of zelfs volledig kunnen afschrijven door te huren.

Een ander voordeel van het gebruik van een eigen steiger is de permanente beschikbaarheid. Met name in de bouwsector is de duur van een bouwplaats afhankelijk van veel externe factoren zoals het weer. Het hebben van een eigen steiger helpt om onnodige stress te voorkomen en vooral om een ​​bouwplaats gemakkelijker te plannen.

Checklist voor de verkoop van steigers in Spa

Het is belangrijk om te definiëren waarvoor u de steiger nodig heeft.

  • Soort gebruik: heb je de steiger nodig voor incidentele laagbouwwerkzaamheden, zoals het binnenshuis schilderen van muren of het boren of schroeven in de muren van een laagbouwwoning of schuur? Dan zijn vouwsteigers waarschijnlijk een goede keuze voor u. Wanneer u de woning echter volledig gaat renoveren, zowel van binnen als van buiten, kan een steiger die op grotere hoogte gebruikt kan worden interessant zijn. Heeft u een mobiel model nodig om bijvoorbeeld een lange heg te snoeien? In dit geval is een rolsteiger aan te raden. Belangrijk: Let er bij aanschaf van een rolsteiger op dat deze is voorzien van een veilige remvoorziening.
  • Werkhoogte: Werkhoogte is niet synoniem met de hoogte van de steiger, maar de hoogte waarop je staand op het platform kunt werken, zeg maar de afstand die je met je armen kunt bereiken. Hoe lang moet het model zijn? Werk je op hoogtes tot 8 meter, dan is het aan te raden om een ​​vouwsteiger aan te schaffen met een hoogte van ongeveer 7 meter.
  • Kant-en-klare steigers of los gemonteerde steigers: Naast kant-en-klare steigers in een pakket kunt u steigers ook samenstellen uit losse onderdelen zoals staanders en andere elementen zoals bordes e.d. met individuele modules.
  • Opstelling: Kijk in de instructies van de fabrikant of u de steiger alleen kunt opzetten of dat er meerdere mensen nodig zijn. Volg om veiligheidsredenen de montage-instructies exact op.
  • Kwaliteit: Veiligheid is de belangrijkste factor bij het gebruik van Spa steigers. De betreffende producten moeten gemaakt zijn van hoogwaardige materialen en een optimaal veiligheidsniveau hebben.

Neem contact met ons op voor meer informatie over de verkoop van steigers in Spa!

Bovenaan de pagina