+32 (0) 498 81 05 90
WhatsApp

Steigerverkoop in welkenraedt

Steigeren is bouwen; bouw onze gevels, onze gebouwen, bouw de muren die van de bouwplaatsen van vandaag de monumenten van morgen maken. Schrijf je bij Welkenraedt steigers tijdig in.

Ben je een vakman? Laat ons het voertuig zijn voor uw kunst! Investeer met een gerust hart in de toekomst met onze steigers tegen scherpe prijzen.

Wist je dat als je meer dan acht weken per jaar op hoogte werkt, het voordeliger is om een ​​steiger te kopen in plaats van te huren? Profiteer dus van onze steigers tegen lage prijzen.

Hoe kunnen we goedkope steigers van zeer hoge kwaliteit aanbieden?

Personalisatie van onze aanbiedingen en nabijheid van ons bedrijf zijn de twee elementen die ons prijsbeleid leiden naar steigers tegen een goede prijs.

Uw behoeften zijn onze specificaties

Met onze teams bieden wij u de beste steigers, die zich aanpassen aan uw behoeften. Hiervoor staan ​​onze steigerbouwers klaar om u te adviseren in functie van de constructies waaraan u werkt. Daarom kunt u uw steiger monteren met de schoren en afstandhouders die het beste bij uw werkomgeving passen.

Het is dit respect voor uw wensen dat onze steigers aan competitieve prijzen ook van hoge kwaliteit maakt. Wij bieden u altijd noodzakelijk en niet overbodig materiaal aan. We zullen u dus nooit doorverwijzen naar stalen steigers als de te dragen belasting per platform niet groter is dan 250 kilo of als het gebruik dat u ervan maakt niet al te lange gebruiksperioden vereist.

Nabijheid is onze kracht

Wij zijn een bedrijf gevestigd niet ver van Welkenraedt. Hierdoor ben je altijd meer dan een klant. We evolueren in hetzelfde veld dat dat van de grote familie van de BTP is. Daarom richten wij onze prospects, die op zoek zijn naar een dienst die wij niet leveren, altijd naar onze medewerkers. Jij zult die medewerker zijn.

Of het nu voor een prospect is of voor een garantie op de apparatuur die we u ter beschikking hebben gesteld, we zullen u nooit vergeten.

Het is ook deze nabijheid die ons aanmoedigt om de veiligste steigers te bieden. Omdat uw veiligheid onze verantwoordelijkheid is.

Steigermodellen van topkwaliteit

Wij verkopen steigers in Welkenraedt omdat we u de beste prijs-kwaliteitverhouding willen bieden. Hiervoor bieden wij u zowel stalen steigers als aluminium steigers aan.

De beste stalen steiger op de markt staat in Welkenraedt

In de fabriek thermisch verzinkt, het staal van onze steigers is niet meer onderhevig aan corrosie en heeft een grotere weerstand dan niet-verzinkt staal. Met een lading per plaat van 450 kilo wordt hij een krachtige bondgenoot op uw terreinen. Bovendien beweegt onze steiger niet!

Of je onze steiger nu monteert aan een muur van 8 meter, een gevel van 10 meter of een openbaar gebouw van 12 meter, onze steiger staat stabiel.

Naast de stabiliteit van onze leuningen en onze sokkels die het vallen van gereedschap voorkomen, kunt u bij ons zelfs beschermnetten of dekzeilen bestellen. Het is met genoegen dat we ze aan u zullen verstrekken.

Als uw werkzaamheden dit soort materiaal niet vereisen, raden wij onze aluminium steigers aan.

Aluminium steiger kopen in Welkenraedt

Met een aluminium steiger die lichter is dan zijn stalen tegenhanger, kunt u stenen gevels of ander werk wassen waarvoor geen zwaar materieel nodig is. De gewichtsbestendige tray van 250 kilo kan aan een breed scala aan behoeften voldoen.

Zijn gewicht maakt ook een veel snellere montage en demontage mogelijk dan stalen steigers.

Aluminium is ook van nature corrosiebestendig. Ideaal dus in onze regio. Aan de andere kant moet het gebruik ervan worden uitgesloten wanneer u zware apparatuur wilt monteren.

Omdat werken op hoogte onze core business is, weet u nu waar u steigers kunt kopen in Welkenraedt. Voor al uw vragen kunt u contact met ons opnemen via ons contactformulier (a href: https://www.echafaudage-verviers.be/contact) of via onze online chat rechtsonder op het scherm.

Bovenaan de pagina