+32 (0) 498 81 05 90
WhatsApp

Verkoop van steigers

SLV Group

Fabrikant van Europese steigersystemen in Polen.

Onze Producten

Onze steigerpakketten

échafaudage modulaire
SLV-M

Modulair steigersysteem SLV-M

Modulaire steigers bieden een veelzijdige en passende oplossing voor het realiseren van complexe projecten. Ze worden veel gebruikt in verschillende sectoren zoals de energie-industrie, scheepswerven en staalfabrieken. Bij SLV Group Belgium stellen we u modulaire steigers ter beschikking waarmee u vrijstaande constructies, gevels, reclamedragers, trappen of zelfs gebouwen kunt omringen met ongebruikelijke vormen, zoals een cirkel. Dankzij hun modulaire ontwerp passen onze steigers zich gemakkelijk aan uw specifieke behoeften aan en bieden ze stevigheid, veiligheid en montagegemak. Verken onze site om ons volledige assortiment modulaire steigers te ontdekken en de ideale oplossing voor uw bouwprojecten te vinden.

SLV-73

SLV-73 frame steigersysteem

De framesteiger SLV-73 is speciaal ontworpen voor gevelwerk en biedt een ideale oplossing voor uw bouwprojecten. Dankzij het eenvoudige en intuïtieve ontwerp vergemakkelijkt deze steiger het werk enorm door een snelle en efficiënte installatie mogelijk te maken. Of u nu een bouwprofessional bent of een doorgewinterde klusser, de SLV-73 framesteiger geeft u de stabiliteit en veiligheid die u nodig hebt om de klus met vertrouwen te klaren. Het robuuste framesysteem zorgt voor een solide en betrouwbaar platform, waardoor alle niveaus van de gevel gemakkelijk toegankelijk zijn. Bij SLV Group Belgium zijn we trots om deze framesteiger van topkwaliteit aan te bieden, die voldoet aan de hoogste veiligheidsnormen. Verken onze site voor meer informatie over de kenmerken en voordelen van de SLV-73 framesteiger en ontdek hoe deze uw gevelwerk kan optimaliseren.

échafaudage à cadre SLV-73
échafaudage à cadre SLV-70
SLV-70

SLV-70 frame steigersysteem

De framesteiger SLV-70 is een ideale keuze voor bouwwerkzaamheden die een stabiel en veilig platform vereisen. De solide en robuuste structuur garandeert een optimale stabiliteit, zodat u met vertrouwen kunt werken, of het nu gaat om renovaties, onderhoud of nieuwbouw. Dankzij het slimme ontwerp maakt de SLV-70 montage en demontage eenvoudig, waardoor u kostbare tijd op de bouwplaats bespaart. Of u nu een bouwprofessional bent of een gepassioneerde klusser, deze steiger voldoet aan uw kwaliteits- en veiligheidseisen. Bij SLV Group Belgium zijn we trots op het aanbieden van framesteigers van hoge kwaliteit, zoals de SLV-70, die zijn ontworpen om te voldoen aan de hoogste industrienormen. Verken onze site voor meer informatie over de functies en voordelen van de SLV-70-kaartsteiger en ontdek hoe deze uw bouwprojecten kan optimaliseren.

Waarom ?

Waarom kiezen voor onze steigers ?

SLV Group Check

Professionaliteit

Het team van SLV-GROUP Belgium heeft alle kennis en tools in huis om de parameters van een steiger correct te berekenen. We proberen altijd aan de verwachtingen van onze klanten te voldoen.

SLV Group Check

Flexibiliteit

Onze klanten kunnen kiezen uit een breed scala aan steigerproducten om aan hun behoeften en verwachtingen te voldoen. Zelfs de meest bijzondere steigerelementen kunnen wij produceren.

SLV Group Check

Beveiliging

Een stabiele steigerconstructie is vriendelijk voor mensen die op hoogte werken. Onze producten beschikken over alle benodigde certificaten en voldoen aan de veiligheidsnormen.

SLV Group Check

Kwaliteit gegarandeerd

We bieden producten van uitstekende kwaliteit, vervaardigd met de grootste aandacht voor detail, evenals concurrerende prijzen.

SLV Group Check

Vertrouwen

We hebben het vertrouwen gewonnen van honderden bedrijven over de hele wereld die onze oude klanten zijn geworden.

SLV Group Check

Klanttevredenheid

Onze klanten zijn zeer tevreden over onze producten en diensten. We geven altijd om ze.

SLV Group België

Vertrouw ons uw steigerproject toe

Of u nu aan een residentieel of commercieel project werkt, het kan zijn dat u moeite heeft om te vinden waar u steigers kunt kopen die bij u passen. Dit zijn omvangrijke apparaten die met zorg moeten worden gekozen; er moet rekening worden gehouden met aspecten van veiligheid en beoogd gebruik. De aankoop van een steiger op maat is dan ook de basis van nauwkeurig en uiterst professioneel werk, en SLV Group stelt voor om u steigers van superieure kwaliteit te leveren tegen een meer dan concurrerende prijs om u te helpen uw taak te vervullen zoals deze zich voordoet.

Getuigenissen

Wat onze klanten zeggen

Bovenaan de pagina