+32 (0) 498 81 05 90
WhatsApp

SLV Group: Fabrikant van vaste steigers

Het bedrijf SLV Group gebruikt state-of-the-art technieken om oplossingen van elke omvang en voor elk type bouwplaats te creëren, waardoor steigers op maat worden gemaakt.

SLV Group biedt innovatieve diensten op alle gebieden van steigers en haar reputatie is het resultaat van 30 jaar ervaring die haar tot een specialist heeft gemaakt in de installatie van vaste steigers, aluminium steigers en gegalvaniseerd staal, bouwliften, goederenliften, trappenhuizen en hoogwerkers.

Het succes van SLV Group van gisteren tot vandaag en voor morgen

Voor SLV Group is steigerbouw een kunst en elke uitgevoerde ingreep heeft tot doel zich aan te passen aan de omgeving van een bouwplaats. Daarom creëren de experts van SLV Group structuren die zowel praktisch als visueel goed passen in het ecosysteem van uw site.

Sinds haar oprichting heeft de SLV Groep een duidelijke boodschap gestuurd naar al haar klanten in de bouwsector in België: ga de uitdaging aan en blijf innoveren.

Uit deze leidraad zijn ook zeer belangrijke steigerstructuren voortgekomen, die een Europese weerklank hebben gehad en die het bedrijf terecht tot de beste in de sector plaatsen.

SLV Group: kwaliteitsproducten en geavanceerde service

SLV Group heeft een team van zeer gespecialiseerde experts in dienst die u perfect kunnen adviseren bij de aankoop van uw materieel voor een bouwwerf in België of elders, zij krijgen alle nodige opleidingen om het werkplan, de technieken en het montagemateriaal in naleving van de veiligheidsregels. Het bedrijf biedt zijn personeel ook permanente en actuele opleidingen aan om te innoveren in het gebruik van persoonlijke beschermingsmiddelen en zo onvoorziene en gevaarlijke situaties te voorkomen.

SLV Group staat synoniem voor competentie en ervaring: altijd innovatief, het is de ideale partner om elk type probleem op te lossen en de installatie van eenvoudige of zeer complexe steigers in België te verzekeren.

Kiezen voor SLV Group betekent ook kiezen voor een zorgvuldige studie van het gebouw, een ad hoc ontwerp, gedetailleerde berekeningsrapporten en opgeleide en competente werkploegen, van de inspectie tot de ontmanteling van de steiger op uw werf.

>

SLV Group neemt de opdrachtgever bij de hand om een ​​succesvolle werf te garanderen voor alle bouwkundige ingrepen.

SLV Group: De bedrijfsfilosofie

De bedrijfsfilosofie van SLV Group, leider op het gebied van steigers in België, is altijd gericht geweest op de synergie tussen ervaring en innovatie, wat zich vertaalt in constante aandacht en zorg voor de aangeboden diensten.

Het doel is om de Belgische klanten te ondersteunen in alle fasen van de werken, van de haalbaarheidsstudie tot het ontwerp, van het zoeken naar de juiste materialen tot de uitvoering van de ingehuurde diensten.

Deze redenen verplichten de experts van SLV Group om nauwkeurig en nauwgezet te zijn in alle aspecten van het werk. Elke fase van een project in België wordt streng gecontroleerd om de naleving van de geldende veiligheidsnormen op het werk te garanderen, in het bijzonder met betrekking tot hoge steigers en tijdelijk werk, waarbij altijd veiligheidsplannen, projecten, brochures en conformiteitscertificaten voor de gebruikte materialen worden verstrekt. Om deze reden is al het personeel geselecteerd en bekwaam en uitgerust met alle materialen en veiligheidsvoorzieningen die wettelijk vereist zijn.

De sterke punten van SLV Group zijn de hoge kwaliteitsnormen, flexibiliteit en een dynamisch team gespecialiseerd in het bouwen van de nieuwste generatie steigerconstructies.

SLV Group: het personeel

Het personeel van de SLV Group, bestaande uit teams voor de productie en het technische team dat zich bezighoudt met het ontwerp, de berekening van de steigers en logistieke problemen, staat volledig tot uw beschikking voor elke behoefte.

Neem gerust contact met ons op voor informatie of offertes voor steigers!

SLV Group: Duidelijkheid, professionaliteit en ervaring

De ernst, voorbereiding en beschikbaarheid van het hele SLV Group-team stelt u in staat u de maximale ondersteuning te bieden voor het succes van uw werk door u de meest voordelige tarieven voor uw werfsteiger te garanderen.

De belangrijkste soorten steigers verkrijgbaar bij SLV Group

De steiger is een netvormige constructie die over het algemeen is voorzien van vlonders. Tot het einde van de 19e eeuw waren de dragende structuren gemaakt van hout, met planken en palen die met elkaar verbonden waren door touwen, spijkers of in elkaar grijpende spellen.

Een van de beroemdste steigers uit de geschiedenis is die van Michelangelo voor de bouw van de koepel van de Sint-Pietersbasiliek in het Vaticaan. De huidige soorten steigers zijn echter bijna allemaal gemaakt van stalen of aluminium constructies die de constructies meer stabiliteit bieden, ongeacht de klimatologische en omgevingsomstandigheden waarin ze zijn gebouwd. De vloeren, dat wil zeggen de bruikbare delen van de steiger, kunnen zowel houten planken als geprefabriceerde staalplaten zijn, ongeacht het materiaal van de draagconstructie.

De meest voorkomende steigertypen die SLV Group gebruikt zijn: buissteigers, vaste steigers met prefab frames, prefab steigers met staanders en dwarsliggers (ook wel meerwegsteigers genoemd), rolsteigers en beugelboringen voor de daken. Maar absoluut alle soorten steigers, van de kleinste tot de meest gigantische, kunnen door SLV Group worden geleverd na een zorgvuldige studie van uw site.

Steiger met buisverbindingen

Het gaat om het verbinden van twee buizen door middel van een verbinding, die ze in de gewenste positie fixeert. De modulariteit is praktisch oneindig omdat buizen van verschillende lengtes kunnen worden aangesloten, dus op elke afstand en in elke positie (fysiek mogelijk).

Dit systeem kan in praktisch alle omstandigheden worden gebruikt, omdat het de mogelijkheid biedt om de structuur aan te passen aan elk type gevel of gebouw, zelfs aan bijzondere en onregelmatige vormen. Het is met name geschikt voor horeca binnen en buiten, bouw, scheepsbouw en entertainment, waarbij de constructie niet alleen praktische maar ook esthetische waarde heeft.

Juist vanwege de vele variabelen vereist de montage van dit type steigers zeer gespecialiseerde arbeid en een langere gemiddelde werktijd.

Vaste steiger met geprefabriceerde frames

Het gaat om het verbinden van metalen frames van standaard hoogte en diepte waaraan planken en borstweringen worden bevestigd.

Door de snelheid en het gemak van montage is dit de structuur die het meest wordt gebruikt door onze klanten, ook omdat de montagetijden korter zijn en arbeid geen speciale vaardigheden vereist. Het is bijzonder geschikt in de bouwsector voor renovatie en voor de constructie van gebouwen op regelmatige en onregelmatige grond.

Deze constructies zijn niet erg veelzijdig en vereisen vaak de integratie van andere soorten materialen, zoals gelede buizen en houten planken.

SLV Group biedt ook andere soorten steigers aan, afhankelijk van de aard van de site en de omgeving.

Als u in België steigers nodig heeft voor de planning van uw toekomstige bouwplaats, kunt u rekenen op de filosofie en expertise van de firma SLV Group om uw project in de meest praktische en veilige omstandigheden uit te voeren.

Bovenaan de pagina