+32 (0) 498 81 05 90
WhatsApp

FAQ - Veelgestelde vragen

Wat zijn de verschillende soorten steigers die SLV Group Belgium aanbiedt?

SLV Group Belgium biedt een verscheidenheid aan steigers aan, waaronder modulaire steigers, stalen en aluminium rolsteigers en speciale steigers voor specifieke behoeften.

Wat is de minimale huurperiode voor steigers?

De minimale huurperiode voor steigers bij SLV Group Belgium is over het algemeen één dag. Speciale arrangementen kunnen echter worden besproken op basis van uw specifieke behoeften.

Kan ik steigers kopen bij SLV Group Belgium?

Ja, bij SLV Group Belgium bieden we ook steigerverkoop aan. U kunt nieuwe of gebruikte steigers kopen, afhankelijk van uw behoeften.

Welke betaalwijzen worden geaccepteerd voor het huren of kopen van steigers?

We accepteren verschillende betaalmethoden, waaronder bankoverschrijvingen, creditcard- of debetkaartbetalingen en contante betalingen. Neem contact met ons op voor meer informatie over beschikbare betalingsopties.

Bieden jullie bezorgdiensten voor steigers?

Ja, we bieden bezorgservices voor steigers. Ons team zorgt voor de levering op uw bouwplaats binnen de afgesproken tijd. Afhankelijk van de afstand en het aantal steigers kunnen er bezorgkosten in rekening worden gebracht.

Welke veiligheidsmaatregelen zijn er voor steigers?

Bij SLV Group Belgium hechten we veel belang aan veiligheid. Al onze steigers voldoen aan de strengste veiligheidsnormen. Ze worden regelmatig geïnspecteerd, onderhouden en gecertificeerd om hun betrouwbaarheid en veilig gebruik te garanderen.

Wat is het maximale draagvermogen van steigers?

Het maximale draagvermogen van steigers verschilt per type en model. Bij SLV Group Belgium geven we je alle nodige informatie over het draagvermogen van de steiger die je huurt of koopt.

Zijn steigers geschikt voor buitenwerk?

Ja, onze steigers zijn ontworpen voor zowel binnen- als buitengebruik. Ze zijn gemaakt van weerbestendige materialen en zijn perfect geschikt voor buitenomstandigheden.

Kan ik de steiger zelf opzetten?

Veiligheid staat bij ons voorop. Om de juiste en veilige installatie van steigers te garanderen, raden we aan om gebruik te maken van ons team van opgeleide vakmensen. Zij zullen erop toezien dat de steiger wordt opgebouwd volgens de geldende veiligheidsnormen.

Is het mogelijk om de steiger te verplaatsen als deze eenmaal is opgesteld?

Ja, onze rolsteigers zijn zo ontworpen dat ze gemakkelijk verplaatst kunnen worden. Ze worden geleverd met stevige, vergrendelbare wielen, zodat u ze veilig van de ene plaats naar de andere kunt verplaatsen op uw bouwplaats.

Wat zijn de wettelijke eisen voor het gebruik van steigers?

Het gebruik van steigers is onderworpen aan strikte veiligheidsvoorschriften en normen. Bij SLV Group Belgium zorgen we ervoor dat onze steigers voldoen aan de geldende wettelijke eisen. Het is echter uw verantwoordelijkheid om op de hoogte te zijn van de lokale regelgeving en ervoor te zorgen dat u voldoet aan alle wettelijke vereisten bij het gebruik van steigers.

Zijn steigers geschikt voor alle soorten bouwwerkzaamheden?

Ja, onze steigers zijn veelzijdig en kunnen voor de meest uiteenlopende bouwwerkzaamheden worden gebruikt. Of het nu gaat om renovaties, nieuwbouw, schilderwerk, onderhoud of andere projecten, onze steigers zijn ontworpen om aan uw specifieke wensen te voldoen.

Moet ik een aanvullende verzekering afsluiten voor het gebruik van steigers?

Wij raden u aan om met uw verzekeringsmaatschappij te overleggen of u een aanvullende verzekering nodig heeft voor het gebruik van steigers. SLV Group Belgium biedt geen specifieke verzekering voor steigers, dus het is belangrijk om uw verzekeringsvereisten te controleren voordat u steigers huurt of koopt.

Wat is de procedure voor het boeken van steigers?

Voor het reserveren van steigers bij SLV Group Belgium kunt u telefonisch of via onze website contact met ons opnemen. Ons team begeleidt u graag door het boekingsproces en beantwoordt al uw vragen.

Hoe kan ik een offerte krijgen voor het huren of kopen van steigers?

Voor een gepersonaliseerde offerte voor de huur of aankoop van steigers, gelieve ons te contacteren met de details van uw project, zoals de duur van de huur, het aantal benodigde steigers en alle andere relevante informatie. Ons team bezorgt u snel een gedetailleerde offerte.

Zijn er montage-instructies bij de steigers?

Ja, al onze steigers worden geleverd met gedetailleerde handleidingen die u door het montageproces leiden. U kunt indien nodig ook hulp vragen aan ons technische team.

Wat te doen bij schade of problemen met de steiger?

Als u schade of problemen heeft met de steiger, neem dan direct contact met ons op. Ons technisch team zal de situatie beoordelen en de nodige stappen ondernemen om het probleem snel op te lossen.

Worden de steigers regelmatig geïnspecteerd?

Ja, al onze steigers worden regelmatig gecontroleerd op veiligheid en goede werking. Voor inspectie, onderhoud en certificering van onze steigers volgen we strikte protocollen volgens de huidige veiligheidsnormen.

Hoe kan ik de steiger terugbrengen na het einde van de huurperiode?

Neem na het einde van de huur contact met ons op om de ophaling van de steiger te regelen. Ons logistiek team haalt de steiger op de afgesproken datum en tijd op.

Biedt u technische ondersteuningsservices op locatie?

Ja, we bieden indien nodig technische ondersteuningsservices op locatie. Ons getrainde team kan u helpen met de eerste montage van steigers of training geven in het juiste en veilige gebruik van steigers.

Zijn steigers geschikt voor werken op hoogte?

Ja, onze steigers zijn speciaal ontworpen voor werken op hoogte. Ze bieden u een stabiel en veilig platform om uw taken vol vertrouwen en veilig uit te voeren.

Kan ik extra accessoires bij de steiger huren?

Ja, bij SLV Group Belgium bieden we een scala aan aanvullende accessoires voor steigers, zoals leuningen, ladders, houten vloeren, enz. U kunt deze accessoires in uw verhuur opnemen om aan uw specifieke behoeften te voldoen.

Is het mogelijk om de huurperiode van steigers te verlengen?

Ja, het is mogelijk om de huurperiode van de steiger te verlengen. Neem zo snel mogelijk contact met ons op om verlengingsregelingen te bespreken en om planningsconflicten met andere klanten te voorkomen.

Welke maatregelen worden genomen om de klanttevredenheid te waarborgen?

Bij SLV Group Belgium doen we er alles aan om de tevredenheid van onze klanten te waarborgen. Wij bieden steigers van hoge kwaliteit, responsieve en professionele klantenservice en oplossingen op maat van uw behoeften. We streven ernaar om duurzame relaties met onze klanten op te bouwen en hun tevredenheid op de lange termijn te garanderen.

Bovenaan de pagina