+32 (0) 498 81 05 90
WhatsApp

Modulaire steigers - SLV Group Belgium

Wat is een modulaire steiger?

Een modulaire steiger is een soort steiger die is opgebouwd uit geprefabriceerde elementen die eenvoudig met elkaar te verbinden zijn om een ​​stabiele en flexibele werkstructuur te creëren. Deze elementen kunnen worden toegevoegd of verwijderd volgens de behoeften van het project, waardoor het mogelijk is om zich aan te passen aan verschillende configuraties en hoogtes. Modulaire steigers worden bij veel soorten bouwprojecten gebruikt, zoals renovaties, uitbreidingen, nieuwbouw, onderhoud en reparaties.

Voordelen van modulaire steigers ten opzichte van andere soorten steigers zijn:

Flexibiliteit in gebruik: modulaire steigers kunnen worden geconfigureerd voor uiteenlopende bouwprojecten, of het nu gaat om een ​​kleine reparatie of een grote uitbreiding.

Gemak van installatie en demontage: geprefabriceerde elementen kunnen snel met elkaar worden verbonden, waardoor de installatie- en demontagetijd wordt verkort.

De mogelijkheid van maatwerk: modulaire steigers kunnen worden geverfd en aangepast om te passen bij de esthetiek van uw project of om uw bedrijfsnaam weer te geven.

Verhoogde veiligheid: modulaire steigers zijn ontworpen om stabiel en resistent te zijn, waardoor de veiligheid voor de werknemers die ze gebruiken wordt vergroot.

Specifiek gebruik van modulaire steigers

Modulaire steigers kunnen worden gebruikt voor uiteenlopende bouwprojecten, zoals:

Retrofits voor gebouwen: Modulaire steigers kunnen worden geconfigureerd om te passen in de verschillende vormen en afmetingen van bestaande gebouwen, waardoor ze ideaal zijn voor retrofits.

Uitbreidingen van gebouwen: Modulaire steigers kunnen eenvoudig worden aangepast aan de extra hoogtes die nodig zijn voor uitbreidingen van gebouwen.

Nieuwe constructies: modulaire steigers kunnen worden gebruikt voor funderingen, wanden en daken van nieuwe constructies. reparaties: modulaire steigers kunnen worden gebruikt om toegang te krijgen tot hoge delen van gebouwen voor onderhoud en reparaties.

De verschillende elementen waaruit een modulaire steiger bestaat

Modulaire steigers bestaan ​​uit verschillende elementen zoals:

Stijlers: Staanders zijn de verticale palen die de modulaire steigerconstructie ondersteunen. Ze zijn meestal gemaakt van staal of aluminium voor maximale sterkte.

De dwarsbalken: de dwarsbalken zijn de horizontale staven die de staanders met elkaar verbinden. Ze zijn ook meestal gemaakt van staal of aluminium voor maximale sterkte.

Wandelplanken:Wandelplanken zijn horizontale planken waarop werknemers veilig kunnen lopen. Ze zijn meestal gemaakt van hout voor een betere grip.

Accessoires: er zijn diverse accessoires verkrijgbaar voor modulaire steigers, zoals leuningen, trappen, ladders, hoogwerkers, vloeren etc.

Elk van deze elementen heeft specifieke voordelen die bijdragen aan de veiligheid en flexibiliteit van modulaire steigers.

Maatwerkmogelijkheden voor modulaire steigers

Modulaire steigers kunnen worden aangepast aan uw specifieke behoeften. Aanpassingsopties omvatten:

Beschikbare kleuren: Modulaire steigers kunnen in verschillende kleuren worden geverfd om te passen bij de esthetiek van uw project of om uw bedrijfsnaam weer te geven.

Markeringen: modulaire steigers kunnen worden gemarkeerd met uw bedrijfsnaam voor een betere zichtbaarheid op bouwplaatsen.

Andere opties: er zijn andere aanpassingsopties beschikbaar, zoals extra veiligheidsuitrusting, veiligheidsvloeren, trappen, etc.

Diensten aangeboden door SLV Group Belgium

SLV Group Belgium is een toonaangevende leverancier van modulaire steigers. We bieden een breed scala aan producten om aan alle behoeften van onze klanten te voldoen. Wij bieden de volgende diensten aan:

Verkoop van modulaire steigers: Wij verkopen modulaire steigers van hoge kwaliteit, gemaakt van duurzame en resistente materialen. Ook bieden wij maatwerkmogelijkheden voor modulaire steigers, zoals afwijkende kleuren en bedrijfsmarkeringen.

Verhuur van modulaire steigers: Wij bieden verhuurdiensten voor kortlopende projecten, zodat u modulaire steigers kunt huren voor de duur van uw project.

Installatie en demontage: We kunnen u helpen bij het plannen van de installatie en demontage van uw modulaire steiger, om een ​​snelle en efficiënte montage te garanderen.

Onderhoud: we bieden een onderhoudsservice om de veiligheid en betrouwbaarheid van uw apparatuur te waarborgen.

Door te kiezen voor SLV Group Belgium voor uw modulaire steigerbehoeften, profiteert u van een ervaren en betrouwbaar bedrijf dat u producten en diensten van superieure kwaliteit kan aanbieden. Aarzel niet om contact met ons op te nemen voor meer informatie over onze producten en diensten.

Bovenaan de pagina